Liberum Administratie en Advies

Bent u zzp-er? Heeft u plezier in uw werk? Heeft u tevreden cliënten? Dan bent u vast goed in uw werk! Uw klant is koning, u bent innovatief en u zoekt altijd naar mogelijkheden!

Bent u ook goed in het bijhouden van uw administratie? Aangiften naar de belastingdienst verstuurt u in een handomdraai? Vindt u het leuk? Misschien niet, maar ik wel! Of u nou een schoenendoos met papierwerk komt brengen, of u verstuurt uw administratie digitaal, ik schep met plezier orde in uw administratie. Ik dien uw aangiften tijdig in bij de belastingdienst en ik ben op de hoogte van uw fiscale kansen.

Bent u controller, hoofd administratie of financieel directeur? Het boekjaar is voorbij en binnenkort staat uw accountant op de stoep. Hij of zij verwacht een perfect jaarrekeningdossier voorbereid door u. Maar u begrijpt niet precies wat uw accountant nou bedoelt met voorzieningen, schattingen, economische levensduur en voortgezette controle. U bent immers bezig met de huidige financiële zaken van uw bedrijf. De jaarrekening is geschiedenis en noodzakelijk kwaad. Geen zorgen, ik bereid het dossier voor de accountant voor. Ik heb 9 jaar bij een uitstekend accountantskantoor gewerkt en ik wéét wat er verwacht wordt.

In 2012 heb ik mijn certificerende bevoegdheid als accountant-administratieconsulent behaald. In Nederland zijn er twee soorten accountants, registeraccountants en accountant-administratieconsulenten. Beide titels zijn beschermd. Ik ben ingeschreven bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants, zie NBA.nl. RA’s zijn meer gericht op de controle bij middelgrote en grote bedrijven, AA’s zijn gericht op het mkb en fungeren als financiële huisarts voor ondernemers.

In 2015 heb ik besloten om als zzp-er te gaan werken. Om zzp-ers te helpen met de administratie en om als tolk te fungeren tussen accountants en hun cliënten. Email me gerust voor meer informatie!